Profile photo of admin

av

Nanosvamp – mirakelsvampen som tar bort svåra fläckar utan kemikalier

2014-10-23 i Gifter, Hygien

Nanosvampen är en mirakelsvamp för hälsan – som tar bort fläckar med bara vatten, utan att vi behöver använda några för hälsan giftiga kemikalier.

Ett sätt att vara frisk och hälsosam är att undvika att utsätta sig för gifter, så gott man kan.

Det finns saker vi har svårt att kontrollera själva, som andras bilavgaser och industrins giftutsläpp i luften och marken. Andra saker kan vi ha direkt inflytande över, som vilka kemikaliska gifter vi köper och tar in i våra hem.

Vi är vana att ha en massa olika kemikalier i hemmet – för köket, badet, fönster, golv osv. Några av de giftigaste kemikalier som finns i ett hem är klor, i form av klorin.

Om vi läser på alla kemikalieförpackningar, så kan vi skriva ner en lång lista med kemikalier, som på ett eller annat sätt kan skada vår hälsa. En del kemikalier är hormonstörande, andra orsakar eksem och många är cancerogena. Hela tiden lägger vi bara till fler och fler kemikalier med tjecka namn, typ: Swish, Swoff, Bang, Bom och vad ska de hitta på härnäst? Alla ska de göra vårt liv bättre och lättare, men är det verkligen bättre, när vi blir sjuka av dem eller vår barn hittar dem och förgiftar sig?

Tänk om det fanns en bättre väg? Tänk om man kunde slippa alla dessa kemikalier och slippa riskera sin hälsa – och samtidigt få ett enklare och bättre liv med högsta hygien?

Med den sk nanosvampen så behöver du bara ett naturligt lösningsmedel – nämligen rent vatten – för att ta bort de svårtaste fläckar du kan tänka dig.

Här är en intressant videosnutt som visar hur du bl a med lätthet får bort svåra, svarta skosulefläckar och permanentpenna från golv, med endast denna mirakelsvamp och vanligt kranvatten. Ganska otroligt…

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.